Araştırma ve ödevleriniz için her türlü kaynağı ve dokümanı En Geniş Araştırma ve Ödev Sitesi: www.arsivbelge.com ile bulabilir ve İsterseniz siz de kendi belge ve çalışmalarınızı gönderebilirsiniz!
Her türlü ödev ve dokümanı
www.arsivbelge.com ile kolayca bulabilirsiniz!


Araştırmalarınız için Arama Yapın:





  
Ezgi Mola Kimdir?

                    

www.arsivbelge.com
Ezgi Mola Kimdir? dokümanıyla ilgili bilgi için yazıyı inceleyebilirsiniz. Binlerce kaynak ve araştırmanın yer aldığı www.arsivbelge.com sitemizden ücretsiz yararlanabilirsiniz.
Ezgi Mola Kimdir? başlıklı doküman hakkında bilgi yazının devamında...
Ödev ve Araştırmalarınız için binlerce dokümanı www.arsivbelge.com sitesinde kolayca bulabilirsiniz.

Ezgi Mola Kimdir?

1983 İstanbul'da doğdu. Hasan Ali Yücel İlkokulu'na, Turhan ve Mediha Tansel İlkokulu'na, Kadir Rezan Has Ortaokulu'na Halit Armay Lisesi'ne gitti. 2000 yılında Akademi İstanbul da okudu ardından lise yıllarında kurslarına gittiği Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kazandı ve çok keyif aldığı 4 yılı bölüm birincisi olarak bitirdi.

Aydoğan Temel ile tanıştı.. 2 sene tiyatro eğitimi aldı ve Aydoğan'ın adında ve önderliğinde bir kaç arkadaşı daha tiyatro kurdular ve Çürük Elma adında bir gençlik oyununda oynadı.

Lise ikinci sınıfa giderken Kartal Tibet'in yönettiği ilk dizisi Karate Can ile ilk TV dizisi deneyimini kazandı. Ardından 2002 senesinde Eti Form reklamlarında oynadı.Yine 2002 senesinde başrollerini Şevket Altuğ ve Metin Şentürk'ün paylaştığı Türkan Derya'nın yönetmenliğini yaptığı Unutma Beni adlı dizide oynadı.2003 senesinde Aydın Bulut'un yönettiği Sultan Makamı dizisinde oynadı. 2004 yazında Sadullah Şentürk'ün yönettiği Görünmez Adam adlı dizide oynadı.

2004 senesinde BKM ile tanışmasına vesile olan önce Haluk Bener daha sonra Bora Tekay'ın yönettiği Sevinçli Haller adlı sit-com'da oynadı.2005 yazında yine BKM'nin yaptığı Aydın Bulut'un yönettiği Hızlı Adımlar adlı TV filminde yer aldı. 2005 senesinin Kasım ayında BKM daha önceki tanışıklık ile BKM Atölye'ye Ezgi'yi de çağırdılar.

2005 senesinde Türkan Derya'nın yönettiği TMC'nin yaptığı Hırsız Polis dizisinde yer aldıUğur Yücel ile bu dizide tanıştı-ki hedeflerinden biriydi bu- 2005 senesinde Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği Organize İşler'de rol aldı iki bu sinema filmi Ezgi'nin ilk sinema filmi oldu-2006 senesinde BKM Mutfak'ta sahneye çıkmaya başladı. Yine 2006 senesinde yine BKM'nin yaptığı Cem Yılmaz ve Ali Taner Baltacı'nın yönetmenliğini üstlendiği Hokkabaz adlı sinema filminde minnacık yer aldı.

2006 senesinde TMC yapımcılığında Uğur Yücel'in yönettiği Hayatımın Kadınısın adlı sinema filminde Türkan Şoray ile karşılıklı oynama şerefine nail oldu iki bu da Ezgi'nin bir hedefiydi- Bu film Ezgi'ye 2007 Sadri Alışık En İyi Yardımcı Kadın ödülünü getirdi.

2007 senesinin yazında Timur Savcı'nın yapımcılığını Metin Balekoğlu ve ardından Jale İncekol'un yönetmenliğini üstlendiği Senden Başka disizinde oynadı. 2007 senesinde yine BKM'nin yaptığı Haldun Dormen'in yönettiği Hisseli Harikalar Kumpanyası'nda oynadı.

2008-2010 yılları arasında yayınlanan ”Canım Ailem” adlı televizyon dizisinde ”Feride Karataş” karakteriyle çok konuşuldu. Ayrıca bu dizi sayesinde ”En İyi Yardımcı Aktris” ödülünün sahibi oldu.

Tolga Çevik ile 2013 yılında ”Patron Mutlu Son İstiyor” filminde oynadı. 2014 yılında da yine Tolga ÇEVİK ile ”Arkadaşım Hoşgeldin” programı yapmaya başladı.

Sabah gazetesinin o dönemde yaptığı habere göre 32 yaşındaki güzel oyuncunun son yıllarda; evli ve 2 çocuğu olan Tolga Çevik ile aşk yaşadığı iddiaları 2013'ten beri gündemdeki yerini almıştır.

Dizi

  • Kötü Yol (2012) - Leman Aksular
  • Bir Ömür Yetmez (2011) - Hazal
  • Güneydoğudan Öyküler Önce Vatan (2010) - Ayşe
  • Canım Ailem (2008-2010) - Feride
  • Sınıf (2008) - Esra
  • Kolay Gelsin (2008) - Kezo
  • Senden Başka (2007) - Hayriye
  • Hırsız Polis (2005-2006) - Gülay
  • Görünmez Adam (2004)
  • Sevinçli Haller (2004)
  • Sultan Makamı (2003) - Seda
  • Unutma Beni (2002) - Seda
  • Karate Can (2000)

Filmografi

  • Patron Mutlu Son İstiyor (2013) - Eylül
  • Soğuk (2013) - Boncuk
  • Sen Aydınlatırsın Geceyi (2013)
  • Celal ile Ceren (2013) - Ceren
  • Pazarları Hiç Sevmem (2012)
  • Dedemin İnsanları (2011) - Fatma
  • Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi (2011) - Jülide
  • Veda (2010) - Latife Hanım
  • Hayatımın Kadınısın (2006) - Ahu
  • Organize İşler (2005) - Berrak

Sahne gösterisi

  • Arkadaşım Hoşgeldin (2014-) - Kanal D'de yayınlanıyor.
  • Vur/Yağmala/Yeniden (2008-2009) - Murat Daltaban / DOT
  • Hisseli Harikalar Kumpanyası (2007) - Haldun Dormen / BKM
  • Sizinkiler (2005) - Caner Alkaya / BKM
  • Artiz Mektebi (2005) - Müjdat Gezen MSM
  • Salak Oğlum (2004) - Müjdat Gezen / MSM
  • Karmakarışık (2004) - Haldun Dormen / MSM
  • Yalancı (2003) - İlker Ayrık / MSM
  • Adalet Pantolonun Kemeridir (2003) - Müjdat Gezen / MSM
  • Çürük Elma (1998-1999) - Aydoğan Temel / ATT

Ezgi Mola Resimleri:

       


Ekleyen:Yahya Polatkan
Kaynak:(Alıntıdır)
Aradığınız Dokümanı Bulamadıysanız, Farklı Araştırmalar Yapmak İstiyorsanız Site İçi Arama Yapabilirsiniz!

Ödev ve Araştırmalarınız için www.arsivbelge.com Sitesinde Kaynak Arayın:


Ödev ve Araştırmalarınız için Arama Yapın:
     Benzer Dokümanları İnceleyin
Esra Harmanda Kimdir?(43643)

Hadise Kimdir?(24683)

Esra Erol Kimdir?(16601)

Miley Cyrus Kimdir?(16028)

Esra Ceyda Kardeşler (Cicişler)(14500)

          Tanıtım Yazıları
      
Türkçe İtalyanca ve Almanca Cümle Çevirisi İçin Birimçevir Sitesi

Esenyurt, Beylikdüzü ve Kartal Bölgelerinde Satılık Daire İlanları

Belge Çevirisi

Siz de Tanıtım Yazısı Yayınlamak İçin Tıklayın

Diğer Dökümanlarımızı görmek için: www.arsivbelge.com tıklayın.          

Siz de Yorum Yapmak İstiyorsanız Sayfanın Altındaki Formu Kullanarak Yorum Yazabilirsiniz!

Ziyaretçi - 07.12.2015, 20:28
 

iyi kız ya seviyorumm ay love youuuuu ezgiiiiiii molaaaa


Yorum Yaz          
Öncelikle Yandaki İşlemin Sonucunu Yazın: İşlemin Sonucunu Kutucuğa Yazınız!
Ad Soyad:
          
Yorumunuz site yönetimi tarafından onaylandıktan sonra yayınlanacaktır!