Araştırma ve ödevleriniz için her türlü kaynağı ve dokümanı En Geniş Araştırma ve Ödev Sitesi: www.arsivbelge.com ile bulabilir ve İsterseniz siz de kendi belge ve çalışmalarınızı gönderebilirsiniz!
Her türlü ödev ve dokümanı
www.arsivbelge.com ile kolayca bulabilirsiniz!

Araştırmalarınız için Arama Yapın:


Araştırmalarınız için Arama Yapın:



Kim Kimdir?

Ceren Moray Kimdir?

Ceren Moray, 5 Haziran 1985 tarihinde Diyarbakır’da doğmuştur. 31 yaşındadır ve dizi - film oyuncusudur. Devamı...

 

Ludwig van Beethoven Kimdir?

Ludwig van Beethoven, 1770'de Almanya’nın Bonn şehrinde doğmuş olup; dünyaca ünlü, Alman klasik müzik bestecisidir. Devamı...

 

Ceyda Ateş Kimdir?

Ceyda Ateş, 14 Eylül 1987 tarihinde Ankara’da doğmuştur. 29 yaşındadır ve ünlü bir dizi - film oyuncusudur. Devamı...

 

Peta Jensen Kimdir?

Peta Jensen, 24 Aralık 1990 tarihinde Florida, Zephyrhills'te doğmuştur. Erotik film oyuncusu olan Jensen 26 yaşındadır. Devamı...

 

Melis Tüzüngüç Kimdir?

Melis Tüzüngüç, 4 Ekim 1994'te İstanbul'da doğmuştur. Dizi ve tiyatro oyuncusu olan Tüzüngüç 23 yaşındadır. Devamı...

 

Ece Üner Kimdir?

Özge Ece Üner, 1981 yılında İstanbul‘da doğdu. 36 yaşında olan Ece Üner ünlü bir spiker ve program sunucusudur. Devamı...

 
  
                    

Carmen Electra Kimdir?
www.arsivbelge.com
Carmen Electra Kimdir? dokümanıyla ilgili bilgi için yazıyı inceleyebilirsiniz. Binlerce kaynak ve araştırmanın yer aldığı www.arsivbelge.com sitemizden ücretsiz yararlanabilirsiniz.
Carmen Electra Kimdir? başlıklı doküman hakkında bilgi yazının devamında...
Ödev ve Araştırmalarınız için binlerce dokümanı www.arsivbelge.com sitesinde kolayca bulabilirsiniz.

Carmen Electra Kimdir?

Gerçek adı Tara Leigh Patrick olup; ABD’li model, aktris ve şarkıcıdır. Şu anda 43 yaşındadır.

Gerçek adı Tara Leigh Patrick olan Carmen Electra, 20 Nisan 1972’de Ohio ABD.de dünyaya geldi. Annesini beyin tümörü, ablasını da kalp krizinden kaybettikten sonra 1988’de Ohio’dan Californiya’ya taşınır. Orada Prince ( Prince Rogers Nelson ) ile tanışan Tara, onun isteğiyle ismini Carmen Electra olarak değiştirir ve Paisley Park Record ile anlaşma imzalayarak 1993 de bir rap albümü çıkarır. 1995’te çeşitli TV programlarında konuk olan Carmen Electra, Mayıs 1996’da Playboy‘a kapak olur.

ABD’li seksi model adını, Playboy dergisine verdiği cüretkar pozlarla, ve MTV oyun şovu Singled Out, televizyon dizileri Baywatch ve Summerland ile duyurdu.

Baywatch dizisinde 1997-1998 yılları arası rol almıştır. 2003 yapımlı Baywatch filmi Baywatch:Hawaii Wedding’te yer almıştır. Diğer filmleri ise: Good Burger (1997), The Mating Habits of the Earthbound Human (1999), the horror spoof Scary Movie (2000), Scary Movie 4 (2006), Epic Movie (2007).

İlk danDolls ile gerçekleştirirken, oynadığı Scary Movie, Date Movie, Epic Movie, Meet the Spartans, ve Disaster Movie gibi parodi filmler ile hafızalara kazındı.

Oyunculuğu eleştirmenler tarafından hep eleştirilmiş olan Carmen Electra Cypress Hill üyesi B Real ile 1995-1998 yılları arası beraber olur.

2003 yılında Red Hot Chilli Peppers grubunun gitaristi Dave Navarro ile evlenir ve çift MTV kanalı için Til Death Do Us Part:Carmen & Dave adlı evlilik şov programını yaparlar.

Evlilikleri : B Real ile 1995-1998 yılları arası beraber olur.
1998-1999 yılları arası Dennis Rodman ile bir yıl süren bir evliliği olur.
2003 yılında Red Hot Chilli Peppers grubunun gitaristi Dave Navarro ile evlenir, 2006’da boşanırlar.

Filmografisi :

An American Vampire Story, (1997)
Good Burger, (1997)
Starstruck, (1998)
The Chosen One: Legend of the Raven, (1998)
The Mating Habits of the Earthbound Human, (1999)
Christmas Vacation 2000, (1999)
The Great White Dope, (2000) (kısa içerikli)
Korkunç Bir Film, (2000)
Welcome to Hollywood, (2000) (belgesel)
Sol Goode, (2001)
Perfume, (2001)
Get Over It, (2001)
Rent Control, (2002)
Naked Movie, (2002)
Whacked!, (2002)
Uptown Girls, (2003)
My Bosss Daughter, (2003)
Starsky ve Hutch, (2004)
Mr. 3000, (2004) (Cameo)
Monster İsland, (2004)
Max Havoc: Curse of the Dragon, (2004)
Dirty Love, (2005)
Lil Pimp, (2005) (voice)
Searching for Bobby D, (2005)
Getting Played (2005)
Sürüsüne Bereket 2, (2005)
Date Movie, (2006)
Korkunç Bir Film 4, (2006)
American Dreams, (2006) (Cameo)
I Want Candy, (2007)
Meet The Spartans,(2008)
Full of It, (2006)
Hot Tamale, (2006)
National Lampoons Pledge This!, (2006)
Beyond Legend: Johnny Kakota, (2006)
Christmas in Wonderland(2007)

Carmen Electra Resimleri:

  


Ekleyen:Yahya Polatkan
Kaynak:(Alıntıdır)
Aradığınız Dokümanı Bulamadıysanız, Farklı Araştırmalar Yapmak İstiyorsanız Site İçi Arama Yapabilirsiniz!

Ödev ve Araştırmalarınız için www.arsivbelge.com Sitesinde Kaynak Arayın:

Ödev ve Araştırmalarınız için Arama Yapın:
     Benzer Dokümanları İnceleyin
Esra Harmanda Kimdir?(44924)

Hadise Kimdir?(26087)

Esra Erol Kimdir?(18364)

Miley Cyrus Kimdir?(16951)

Esra Ceyda Kardeşler (Cicişler)(15902)

          Tanıtım Yazıları
      
Türkçe İtalyanca ve Almanca Cümle Çevirisi İçin Birimçevir Sitesi

Esenyurt, Beylikdüzü ve Kartal Bölgelerinde Satılık Daire İlanları

Belge Çevirisi

Siz de Tanıtım Yazısı Yayınlamak İçin Tıklayın

Diğer Dökümanlarımızı görmek için: www.arsivbelge.com tıklayın.          

Siz de Yorum Yapmak İstiyorsanız Sayfanın Altındaki Formu Kullanarak Yorum Yazabilirsiniz!

Yorum Yaz          
Öncelikle Yandaki İşlemin Sonucunu Yazın: İşlemin Sonucunu Kutucuğa Yazınız!
Ad Soyad:
          
Yorumunuz site yönetimi tarafından onaylandıktan sonra yayınlanacaktır!