Araştırma ve ödevleriniz için her türlü kaynağı ve dokümanı En Geniş Araştırma ve Ödev Sitesi: www.arsivbelge.com ile bulabilir ve İsterseniz siz de kendi belge ve çalışmalarınızı gönderebilirsiniz!
Her türlü ödev ve dokümanı
www.arsivbelge.com ile kolayca bulabilirsiniz!


Araştırmalarınız için Arama Yapın:







Kim Kimdir?

Ece Üner Kimdir?

Özge Ece Üner, 1981 yılında İstanbul‘da doğdu. 36 yaşında olan Ece Üner ünlü bir spiker ve program sunucusudur. Devamı...

 

Haldun Taner Kimdir?

16 Mart 1915'de İstanbul'da doğmuş ve 7 Mayıs 1986'da 71 yaşında vefat etmiştir. Türkiye'de kabare tiyatrosunun öncüsüdür. Devamı...

 

Aleyna Tilki Kimdir?

Aleyna Tilki, 28 Mart 2000 tarihinde Konya'da doğmuştur. 16 yaşında olup "Cevapsız Çınlama" adlı şarkıyla ünlenmiştir. Devamı...

 

Penelope Cruz Kimdir?

Penelope Cruz, 28 nisan 1974 tarihinde İspanya-Madrid'te doğmuştur. 42 yaşındadır ve ünlü bir sinema oyuncusudur. Devamı...

 

Alexis Texas Kimdir?

Alexis Texas, 25 Mayıs 1985 tarihinde Amerika - Panama Askeri üssünde doğmuştur. Asıl adı Thea Alexis Samper'dır. 31 yaşındadır ve Ünlü bir porno film oyuncusudur. Devamı...

 

Tijen Karaş Kimdir?

Tijen Karaş, 1975 Ankara doğumludur. 41 yaşında olan Tijen Karaş spiker olarak çalışmaktadır. Devamı...

 
  
Emma Watson Kimdir?
www.arsivbelge.com
Emma Watson Kimdir? dokümanıyla ilgili bilgi için yazıyı inceleyebilirsiniz. Binlerce kaynak ve araştırmanın yer aldığı www.arsivbelge.com sitemizden ücretsiz yararlanabilirsiniz.
Emma Watson Kimdir? başlıklı doküman hakkında bilgi yazının devamında...
Ödev ve Araştırmalarınız için binlerce dokümanı www.arsivbelge.com sitesinde kolayca bulabilirsiniz.

Emma Watson Kimdir?

Emma Watson (Emma Charlotte Duerre Watson) 15 Nisan 1990 tarihinde Paris'te doğmuştur.

İngiliz oyuncu ve modeldir. Emma Watson Harry Potter film serisinde canlandırdığı Hermione Granger karakteriyle herkes tarafından tanınmıştır. Watson, Hermione olarak kadroya dahil olduğunda dokuz yaşındaydı ve daha önce yalnızca okul gösterilerinde oynamıştı.

2001'den 2011'e kadar Daniel Radcliffe ve Rupert Grint'le beraber sekiz Harry Potter filminde rol aldı. Watson Harry Potter serisindeki çalışmalarından çok sayıda ödül ve 10.000.000 sterlinin üzerinde para kazandı.

Emma Watson, ilk mankenlik deneyimini ise 2009'da Burberry'nin Sonbahar / Kış sezonunda yaptı. 2013 yılının Ekim ayında Empire dergisi tarafından dünya çapında yapılan anketinde ise En Seksi Film Yıldızı seçildi.

Emma Watson'un Biyografisi

Emma Watson, İngiliz avukat Jacqueline Luesby ve Chris Watson çiftinin ilk çocuğu olarak, 15 Nisan 1990tarihinde, Paris, Fransa’da dünyaya geldi. Anne-babasının boşanmasının ardından, erkek kardeşi ile birlikte Oxford’a, annesinin yanına taşındı.

10 yaşına geldiğinde, Arthur: The Young Years ve The Happy Prince gibi tiyatro oyunlarında yer almış olsa da, Harry Poter serisi öncesinde ciddi bir oyunculuk deneyimi olmadı.

Harry Potter serisinin ilk filmi, Harry Potter ve Felsefe Taşıığı ilk sinema filmi oldu. 1999 yılında yapımına başlanan filmin kadrosuna girmesi, oyuncu ajanslarının genç kızın Oxford’daki tiyatro hocaları ile haberleşmesi sayesinde gerçekleşti. Film 2001 yılında gösterime girdi ve yılın en fazla hasılat yapan eseri oldu. Watson’un oyunculuğu genel olarak seyirci tarafından beğenildi, hatta Daily Telgraph gazetesi genç oyuncunun “takdire şayan bir oyunculuk sergilediğini” yazdı.

Serinin ikinci filmi Harry Potter ve Sırlar Odası, ilk filmden bir yıl sonra vizyona girdi ve genç oyuncu bu filmdeki performansı sayesinde Otto ödüllerinde En İyi Kadın Aktris ödülü kazandı. Harry Potter ve Azkaban Tutsağı 2004 yılında vizyona girdi, her ne kadar serinin en zayıf filmi olarak bilinse de Watson’a iki Otto ve bir Total Film ödülü getirdi.

Harry Potter serisi, 2005 yılında Harry Potter ve Ateş Kadehi, 2007 yılında Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı ve serinin son filmi olan 2009 tarihli Harry Potter ve Melez Prens ile devam etti. Ateş Kadehi ile başlayan süreçte, gerek kitapların içeriğinin daha olgunlaşması gerek oyuncuların yaşlarının büyümesi, seriyi daha üstün bir noktaya çekti. Watson, Ateş Kadehi’ndeki rolüyle, Teen Vogue dergisine kapak olan en genç insan oldu.

Her ne kadar Harry Potter serisi ile tanınsa da, Emma Watson bu serinin dışında da pek çok yapımda yer aldı. 2007 yılında, Ballet Shoes adlı T.V. filminde Pauline Fossil rolünü canlandırdı; film genel olarak beğenilmese de Watson’un oyunculuğu The Daily Telegraph tarafından övgüyle söz edildi.

2008 yılında gösterime giren The Tale of Despereaux adlı animasyonda seslendirme yapan oyuncu, aynı yılChanel adlı moda şirketi ile 3 yıllığına bir reklam kampanyası için antlaşma yaptı.

2006 yılında, Headington School’u başarıylağitimi düşündüğünü daha önceden açıklamış olmasına rağmen tam zamanlı bir aktrist olmak için bu hayalinden vazgeçti. Harry Potter filmlerinin yıldızları Daniel Radcliffeve Rupert Grint ile iyi arkadaş olan Watson, boş zamanlarında çim hokeyi, resim çizmek, tenis oynamak ve balık tutmakla ilgileniyor.

Filmografi

2001 Harry Potter ve Felsefe Taşı

2002 Harry Potter ve Sırlar Odası

2004 Harry Potter ve Azkaban Tutsağı

2005 Harry Potter ve Ateş Kadehi

2007 Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı, Ballet Shoes

2008 The Tale of Despereaux, Harry Potter ve Melez Prens

2010 Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 1

2011 Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 2

2011 Marilyn ile Bir Hafta

2012 Saksı Olmanın Faydaları

2012 Pırıltılı Hayatlar

2013 Buraya Kadar

2014 Nuh

Emma Watson Resimleri:

  

  


Ekleyen:Yahya Polatkan
Kaynak:(Alıntıdır)
Aradığınız Dokümanı Bulamadıysanız, Farklı Araştırmalar Yapmak İstiyorsanız Site İçi Arama Yapabilirsiniz!

Ödev ve Araştırmalarınız için www.arsivbelge.com Sitesinde Kaynak Arayın:


Ödev ve Araştırmalarınız için Arama Yapın:
     Benzer Dokümanları İnceleyin
Esra Harmanda Kimdir?(44488)

Hadise Kimdir?(25629)

Esra Erol Kimdir?(17716)

Miley Cyrus Kimdir?(16675)

Esra Ceyda Kardeşler (Cicişler)(15514)

          Tanıtım Yazıları
      
Türkçe İtalyanca ve Almanca Cümle Çevirisi İçin Birimçevir Sitesi

Esenyurt, Beylikdüzü ve Kartal Bölgelerinde Satılık Daire İlanları

Belge Çevirisi

Siz de Tanıtım Yazısı Yayınlamak İçin Tıklayın

Diğer Dökümanlarımızı görmek için: www.arsivbelge.com tıklayın.          

Siz de Yorum Yapmak İstiyorsanız Sayfanın Altındaki Formu Kullanarak Yorum Yazabilirsiniz!

Yorum Yaz          
Öncelikle Yandaki İşlemin Sonucunu Yazın: İşlemin Sonucunu Kutucuğa Yazınız!
Ad Soyad:
          
Yorumunuz site yönetimi tarafından onaylandıktan sonra yayınlanacaktır!